You\'ll Lose Your Head For Me

Salome jako ikona nebezpečné ženské svůdnosti. Jak krásná je dnes večer princezna Salome! Stále se na ni díváš. Není dobré dívat se tak na lidi, mohlo by se přihodit něco strašlivého. Překrásná je dnešního večera!
Casting. Party. Setkání. Jedna velká dekadentní hostina. Herečka chce dostat roli Salome a je pro to rozhodnutá udělat téměř cokoliv. Herodes chce získat Salomin tanec, ať to stojí, co to stojí a „ne” pro něj není odpověď. Kluk na baru chce pozvat holku na panáka, jen na to jde nešikovně. Holka na technoparty si prostě chce užít večer. Změť emocí, přání a postav. Nervozity. Nadšení. Odhodlání. A taky trochu zklamaných očekávání. Salome jako new sex icon? Svůdnice? Obyčejná holka? A koho to celé nakonec bude stát hlavu?
Inscenační tým: autor textu: Oscar Wilde (v překladu Otakara Theera), Eliška Houserová hraje: Anna Červeňová režie: Eliška Houserová scénografie: Vendula Klímová produkce: Kateřina Halamíčková hudba: David Ficek lightdesign: Marta Koláčková světla, zvuk: Jan Alois dramaturgická spolupráce: Veronika Onheiserová pedagogická spolupráce: doc. Mgr. Igor Dostálek a MgA. Andrea Buršová, Ph.D. Monodrama má zhruba 40 minut a odehrává se v místnosti 013. (Také upozorňujeme, že se v představení používají stroboskopické efekty.)
Odkaz na rezervaci místa:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1OORmbVldKTYfOxx2cXQfWKvsBrtWYMWeTM9IS8m5VFU/edit?fbclid=IwAR1o2qcdlkf8qn22moRI-I0oGnHjHsxDaWOGT47X3NXa6Y-tzJHI_hKblMg#gid=714461112

Datum a čas konání: 20. 11. 2023 v 19:00 h

Místo konání: DF JAMU, místnost 013